Close sidebar
Close sidebar

Revenirea lui Piedone în funcție: Critică ineficiența directorilor și aspectul neglijat al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a revenit la Primăria Sectorului 5 după ce a fost grațiat printr-o decizie a completului de casație de la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosar Colectiv. Acesta a făcut prima sa vizită la instituție, însă, s-a declarat nemulțumit de situația pe care a găsit-o.

Maria Stiuca,

Revenirea lui Piedone în funcție: Critică ineficiența directorilor și aspectul neglijat al Sectorului 5

[Sursa foto: Capturi Facebook/ Cristian Popescu Piedone]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După vizita la Primăria Sectorului 5, Piedone s-a arătat nemulțumit de felul cum arată sectorul, dar și de neglijența directorilor.

Piedone s-a întors la primărie. Este nemulțumit de ineficiența directorilor și aspectul neglijat al Sectorului 5 

Potrivit Mediafax, primarul a declarat că:  „Nu am stat degeaba zilele acestea, bineînțeles că nu m-am abținut și am trecut prin sector. Vom ține foarte mult legătura, ușile noastre sunt deschise pentru toată lumea. Decât politica cetățeanului. Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru români. Iar formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat și mai în trecut, de răul sau bucuria altuia, doar ce am venit și nu au realizat nimic.

Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”.

Citește și: Fericiți că a fost eliberat Piedone

Cristian Popescu Piedone a inspectat sectorul, însă nu a fost deloc încântat de cele văzute.

Citește și: VIDEO- Cristian Popescu Piedone este din nou primar al Sectorului 5

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acesta a spus că: „Începând de azi, așa cum am zis și de dimineață, nu mai zic decât că semnătura vă aparține. Nu mai stăm la discuție, să vă rog… ras, tuns și frezat. Aveți viceprimari și citmanager. Începând de azi, dacă nu vă aliniați plecați din această echipă, că de dat afară vă dau eu obligatoriu”.

Citește și: VIDEO- Cristian Popescu Piedone a ieșit din penitenciar: „Cu siguranță mă întorc la Primărie. Dacă nu au făcut alegeri, scaunul e liber”

Piedone, înapoi la primărie chiar de Ziua Drapelului Național

Pe rețelele de socializare, Piedone a postat un mesaj prin care a anunțat că venirea lui înapoi în Primăria Sectorului 5 a fost înfăptuită chiar de Ziua Drapelului Național.

Citește și: Tatăl unei victime Colectiv, declarații cutremurătoare după achitarea lui Piedone: ”Bravo, mă, eşti dintre cei care calcă în picioare tot!"

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Născut în slujba Sfântului Tricolor, a României și a Sfintei Treimi! Bunul Dumnezeu mi-a dat un semn și astăzi! Revin în Primărie chiar de Ziua Drapelului Național! O fac cu mândrie, cu emoție, cu mâna la inimă pentru Tricolor, pentru Țară și pentru Românii mei dragi! Dumnezeu să țină în pace Sfânta Noastră Țărișoară! La mulți ani, România!”, a scris primarul.

Citește și: VIDEO- Cristian Popescu Piedone are dreptul să-și reia mandatul de primar fără nicio restricție legală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI