Close sidebar
Close sidebar

Revoltă în familia lui Tudor, după ce a fost găsit fără viață! Unchiul băiatului transmite un mesaj dramatic

Tudor Niream, băiatul din Zalău care a dispărut în luna noiembrie, a fost găsit mort în lacul de acumulare varsolt, Salaj. Familia îndurerată a publicat un mesaj cutremurător.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Cadavrul tânărului a fost adus la mal de pompierii de la secţia din Şimleu Silvaniei.

"Duminică, la ora 13,14, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a scoate cadavrul unei persoane din lacul Vârsşolţ. Pompierii au reuşit să scoată trupul neînsufleţit al unei persoane neidentificate, care plutea şi se afla la o distanţă de aproximativ 4-5 metri de mal", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Sute de oameni au transmis condoleanțe apropiaților

Din păcate, pe lângă mesajele de regret, pe internet circulă un video cu momentul în care Tudor este scos din apă pe marginea lacului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Unchiul lui Tudor face un apel la decență și îi roagă pe oameni să nu mai răspândească aceste imagini. A confirmat decesul nepotului său și nu este necesara împrăștierea imaginilor.

Citeste si: Ce s-a ales de Andrei Filip, românul care a îngrozit Italia! Și-a ucis mama și suriora, le-a tranșat și aruncat într-un râu! Declarații ȘOC la 3 ani de la tragedie

"Avem un final pentru povestea lui Tudor, unul prea timpuriu din păcate, nepotrivit unui tânăr cu atâta speranță și optimism.

Circulă pe internet niște imagini care îl arată scos din apă. Nu trebuie împărțite, el este, aveți puțină decență oameni buni!

Tudor, te vom aminti pentru tot ce ai putut fii, nu pentru ultimul act. Aș vrea să strâng toate îmbrățișările din lume să le dau părinților în acest moment.

Căldura lor ar topi munți de gheață dar din păcate nu-l pot aduce înapoi", a scris Horia Călin Niream pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI