Echipa emisiunii a transmis ca Richard Hammond si-a fracturat un genunchi in accident. Prezentatorul a suferit si alte rani, dar mai putin grave, potrivit The Sun.  

Richard Hammond participa la o cursa cu o masina in valoare de 2 milioane de lire sterline, pentru emisiunea produsa de Amazon, si a pierdut controlul autovehiculului. Masina s-a rasturnat si a izbucnit in flacari, potrivit tabloidului american.

"Nimeni altcineva nu se mai afla in masina implicata in accident. Cauza accidentului este necunoscuta si este cercetata", a mai aratat comunicatul transmis de preprezentantii emisiunii.
 

Jeremy Clarkson a scris pe Twitter ca acesta a fost "cel mai inspaimantator" accident pe care l-a vazut vreodata. El a precizat ca in mod "incredibil", Richard Hammond este "bine, in mare parte".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In martie, Richard Hammond a suferit un accident de motocicleta in timpul unor filmari in Mozambic.

Richard Hammond si-a pierdut cunostinta in acel accident, care s-a produs in momentul in care jurnalistul filma cateva scene pentru "The Grand Tour", show-ul produs de Amazon, un succesor al celebrei emisiuni "Top Gear".

Incidentul a avut loc la peste un deceniu dupa ce prezentatorul TV a fost pe punctul de a isi pierde viata in urma unui accident de automobil, produs la viteza de 367 de kilometri pe ora, in timpul unor filmari pentru "Top Gear".

in acel accident din septembrie 2006, automobilul condus de Richard Hammond, o masina de curse echipata cu motoare cu reactie, s-a ridicat de pe pista si s-a rasturnat, provocandu-i jurnalistului rani grave la nivelul capului. Richard Hammond a petrecut cinci saptamani in spital dupa acel accident.

Amazon a platit 160 de milioane de dolari pentru a produce trei sezoane ale emisiunii "The Grand Tour", ale carei vedete sunt cei trei fosti prezentatori ai show-ului de televiziune "Top Gear"- Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May-, dupa ce Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC in martie 2015.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In martie 2015, Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC in urma unei "agresiuni fizice neprovocate si a unor atacuri verbale" asupra unuia dintre producatorii emisiunii "Top Gear" si dupa o serie de scandaluri determinate de comentarii rasiste si sexiste facute

de prezentatorul emisiunii.

Un remake al emisiunii "Top Gear", fara Clarkson, Hammond si May, prezentat de Chris Evans si actorul american Matt LeBlanc, a fost difuzat de BBC in acest an, insa audienta sa a inregistrat o scadere dramatica fata de aceea a show-ului original. Chris Evans a anuntat ca nu va reveni in al doilea sezon, la doar cateva ore dupa difuzarea ultimului episod din primul sezon, difuzat in iulie. Urmatorul sezon al emisiunii "Top Gear" va fi prezentat de Matt LeBlanc.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si