Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Acest solo de chitară, realizat de Jimmy Page în debutul piesei ”Stairway To Heaven”, s-a clasat pe primul loc în topul realizat de revista Classic Rock, la doar câteva luni după ce un tribunal din Statele Unite a decis că riff-ul nu a plagiat un fragment din piesa ”Taurus” a trupei Spirit.

Trupa Led Zeppelin a fost acuzată că a copiat un fragment din cântecul ”Spirit” din 1968, într-un proces iniţiat de Michael Skidmore, reprezentantul fondului care administrează averea chitaristului trupei Spirit, Randy California, care a participat alături de Jimmy Page şi Robert Plant la sfârşitul anilor 1960.

Trupa Led Zeppelin, înfiinţată la Londra, în 1968, i-a avut în componenţă pe chitaristul Jimmy Page, solistul Robert Plant, basistul şi clăparul John Paul Jones şi toboşarul John ”Bonzo” Bonham. Formaţia s-a destrămat după decesul lui John Bonham, în 1980. Considerată una dintre cele mai inovatoare şi influente trupe din istoria muzicii rock, Led Zeppelin a lansat 9 albume de studio şi numeroase compilaţii şi albume live, care au fost vândute în aproximativ 300 de milioane de copii.



Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si