Close sidebar
Close sidebar

Rihanna a a facut Bucurestiul sa straluceasca ca un diamant: "Sunt indragostită de voi. E epic!"

Rihanna, supranumita printesa pop - rhythm & blues, a interpretat si dansat timp de 80 de minute piese consacrate, melodii de pe cel mai recent album, mixuri, la unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului. Aproximativ 50.000 de oameni au fost prezenti ieri seara în Piata Constitutiei din Bucuresti la concertul „Anti World Tour”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Îmbracata cu o rochie scurta neagra, ochelari de soare si pantaloni de cowboy din piele neagra, Rihanna si-a început show-ul cu balada ”Stay”.

Sute de telefoane mobile au captat momentul, iar dupa coverul piesei ”Love The Way You Lie” a lui Eminem, dansatorii si-au facut aparitia în scena. Pâna la finalul show-ului, cântareata a dansat, poate si în contul fanilor veniti sa o vada, care s-au dovedit destul de inerti.

Cele doua ecrane, amplasate de-o parte si de alta a scenei, nu au functionat minute bune, spre

În mai multe rânduri, Rihanna si-a dorit ca spectatorii sa o acompanieze pentru diverse melodii, însa raspunsul nu a fost pe masura, cei mai multi dintre cei prezenti nu cunosteau versurile, nici piesele.

Totusi, hituri ca ”Bitch Better Have My Money”, ”Umbrella”, în varianta scurtata, ”Man Down” si ”Diamonds” au fost aclamate de public, în timp ce unul dintre mixuri a inclus si intro-ul melodiei ”Dragostea din tei” a grupului

O-zone, spre bucuria celor prezenti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Artista a declarat ca este Romania i-a oferit una dintre cele mai frumoase seri din viata ei: ”Este uimitor. Si show-ul abia a început. Sunt îndragostita de voi. E epic!”.

Pentru ”Diamonds”, Rihanna a reusit sa aduca publicul la un numitor comun. ”Vreau sa luminati toata România, cu brichete, lanterne, telefoane, dinti...”, a glumit ea, iar spectatorii s-au conformat si au acompaniat-o pe cântareata.

Scena a fost inundata de o spuma alba, iar Piata Constitutiei, de mii de lumini.

Pe scena de la Bucuresti, ea a tinut sa multumeasca echipei: ”Ei ma sustin în fiecare zi. Primiti-i cum se cuvine pe membrii echipei mele”.

”Ma faceti sa vreau sa ramân aici. M-am simtit foarte bine în seara asta. Am gasit atâta dragoste aici”, a spus Rihanna înainte de a parasi scena, iar drept amintiri a pastrat si o palarie primita din public.

Bucharest.

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Deschiderea show-ului a fost asigurata de Delia, care a cântat aproximativ 45 de minute, alaturi de trupa sa.

Publicul s-a declarat multumit de performanta artistei." A tipat de mai multe ori Bucuresti, Bucuresti. A facut atmosfera, a fost frumos. M-am simtit minunat si sper sa o revad”, spune entuziasmata o spectatoare.

"Coregrafia a fost super, dansatorii impreuna cu ea au facut un super show. Si are o voce extraordinara, nu ma asteptam", e de parere alta.

Piata Constitutiei va fi plina din nou in aceasta seara. Pe scena va urma artistul american recunoscut in lumea muzicii electro-house, Ateve Aoki, iar miercuri este asteptata cantareata canadiana Sia.

Altii s-au declarat ca asteptarea a fost prea lunga si ca a cantat prea putin. Altii au sperat ca pe scena va urca si un invitat special.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI