Echipa formata din Tecau si Mergea a fost sustinuta din public de Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru.

Echipa formata din Tecau si Mergea a fost sustinuta din public de Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru.

Brazilienii care se aflau in tribune i-au huiduit tot meciul pe cei doi tenismeni romani.

Perechea Tecau/Mergea va intalni in miercuri in semifinale americanii Jack Sock si Steve Johnson.

"Miercuri jucam cu medaliile pe masa. Inca de anul trecut am spus ca obiectivul nostru este castigarea medaliei de aur la Rio.

Deci, noi stim, echipa noastra stie, toata tara stie. Nu mai trebuie sa ne punem nicio presiune in plus, am ajuns aici concentrandu-ne pe fiecare minge, pe fiecare punct si asa vom face si maine (miercuri in Brazilia, n. red.). Acum ne vom recupera, pregatim meciul foarte bine si maine incercam sa executam fiecare punct ca sa castigam urmatorul meci, pentru ca el este cel mai important'', a spus Tecau, citat de site-ul Clubului Sportiv Dinamo.

 

 

 

 

 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si