Close sidebar
Close sidebar

Ritual crunt de magie neagra. O fetita de 10 ani a fost ucisa pentru a vindeca o persoana paralizata

Politia din sudul statului indian Karnataka a arestat trei persoane in legatura cu sacrificarea unei fetite de zece ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia a declarat pentru BBC Hindi ca fetita a fost omorata la instructiunile unui vrajitor pentru a vindeca un om paralizat. Fratele si sora acestuia au fost arestati pentru crima, ialaturi de un adolescent de 17 ani care i-ar fi ajutat.

Se pare ca vrajitorul le-ar fi spus ca singura modalitate de a le vindeca ruda paralizata este uciderea fetitei de zece ani.  „Exista mai multe persoane care ar fi implicate in crima. Investigam din toate unghiurile, insa deocamdata doar ei au fost arestati”, a declarat un ofiter aceleiasi surse.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

 

Crima a iesit la iveala dupa ce localnicii au descoperit trupul fetitei intr-o plasa. Totodata, ei au gasit alte materiale despre care politistii cred ca ar fi fost folosite la ritualurile de magie neagra.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI