Close sidebar
Close sidebar

Robert Cobzaru de la „Puterea Dragostei”, îndrăgostit nebunește de o concurentă: „M-a dezamăgit...”

Robert Cobzaru de la „Puterea Dragostei” este noul concurent din casa iubirii de la Kanal D. Tânărul a mărturisit că este îndrăgostit de o fată din cadrul competiției.

Georgiana Balaban,

Robert Cobzaru de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robert de la „Puterea Dragostei” a pășit în casa iubirii, în urmă cu o săptămână, pentru a-și găsi jumătatea. Deși, a transmis că nu a intrat pentru o fată anume, bărbatul a început să o placă pe Alexandra.

Robert Cobzaru de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit

Robert, de profesie barman, a pus ochii pe Alexandra. După câteva vorbe schimbate și gesturi între ei, timișoreanul s-a declarat profund dezamăgit. „Nu am format un cuplu cu Alexandra. O plac, dar m-a dezmăgit enorm!” a transmis Robert Cobzaru pe contul său oficial de Instagram.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Noii concurenți din casa Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Robert Cobzaru de la „Puterea Dragostei” s-a înscris în cadrul show-ului televizat pentru a-și găsi jumătatea. Rămâne de văzut dacă va forma un cuplu cu Alexandra.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI