Close sidebar
Close sidebar

Robert Turcescu, în lacrimi. Jurnalistul a dat vestea tristă în urmă cu puţin timp

Jurnalistul Robert Turcescu trece prin momente grele. El a anunţat în urmă cu puţin timp, că tatăl lui s-a stins din viaţă.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul Robert Turcescu trece prin momente grele. El a anunţat în urmă cu puţin timp, că tatăl lui s-a stins din viaţă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Robert Turcescu îşi va înmormânta tatăl la Valea Mare, din judeţul Argeş. ,,Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul in această dimineată. Toti cei care l-au cunoscut si vor sa-si ia ramas bun de la el sint asteptati incepind de miine dupa-amiaza la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oras Stefanesti, judetul Arges.

Inmormintarea va fi joi, 18 octombrie, in cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, dragul meu tată", a scris jurnalistul pe pagina unui site de socializare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI