Close sidebar
Close sidebar

Rochia ACEASTA a controversatei Elena Udrea a facut furori in presa din SUA. Cum arată şi ce au spus jurnaliştii straini despre extravaganţele fostului ministru

Elena Udrea a şocat presa din SUA cu hainele ei extrem de scumpe. Uite ce au spus jurnaliştii de peste Ocean despre rochie ei de 3000 de euro.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Elena Udrea este în prezent închisă într-un penitenciar din Costa Rica şi aşteapta decizia judecătorilor cu privire la extrădarea ei. Politiciana a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul "Gala Bute", dar cu câteva luni înainte de aflarea sentinţei magistraţilor a plecat in statul din America Centrală, unde a cerut azil politic.

Ei bine, dacă acum situaţia protagonistei noastre nu este nici pe departe de invidiat, în urmă cu câţiva ani, cand era unul dintre cele mai influente personaje ale regimului Băsescu, Udrea atrăgea atenţia prin hainele şi accesoriile extrem de scumpe pe care le purta atât în timpul liber cât şi la întâlnirile oficiale.

Dintre toate achiziţiile vestimentare de mii de euro, una singura a ajuns însă "vedetă" în presa de peste Ocean. Este vorba despre o rochie Dolce and Gabbana, cu steluţe, care a costat peste 3000 de euro. Dupa ce s-a afişat cu aceasta piesă de "rezistenţă", politiciana a fost pur şi simplu "mitraliată" de jurnalişti.

Elena Udrea a şocat presa din SUA cu hainele ei extrem de scumpe. "E cel mai vizibil ministru din România"

" Este doar o rochie, dar în România se discută numai despre ea", a scris agenţia de presă americană Associated Press, într-un articol legat de creaţia Dolce & Gabbana a fostului ministrului al Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Articolul a fost preluat, ulterior, si de The Washington Post, Boston Globe, San Francisco Chronicle sau Miami Herald Tribune.

Jurnaliştii americani s-au declarat uimiţi de pasiunea româncei pentru hainele şi accesoriile de lux şi nu au uitat sa amintească despre relaţia "nepotrivită" pe care Elena Udrea ar fi avut-o cu şeful statului.

" Udrea este cel mai vizibil ministru din România şi aliat apropiat al preşedintelui Traian Băsescu.

A fost ţinta zvonurilor potrivit cărora ar avea o relaţie nepotrivită cu preşedintele, iar la un moment dat Traian Băsescu a fost nevoit să precizeze că se afla alături de soţia sa într-o seară când Elena Udrea a fost filmată intrând în palatul prezidenţial", a mai scris AP.

În cadrul unui interviu acordat unui post tv, Elena Udrea a dezvăluit că pasiunea ei pentru haine a început pe vremea când era o fată de provincie, într-o familie nu prea bogată. Ministrul i-a acuzat pe jurnaliştii români de misoginism, precizând că există politicieni bărbati ce poartă haine la fel de scumpe fără să fie criticaţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI