Potrivit ziarulincomod.ro, barbatul a fost retinut vineri, pentru o presupusa mita de 10 euro, oferita unui politist.

Totul s-a intamplat in localitatea Elhovo din Bulgaria, in apropiere de vama cu Turcia, Hamzabeyli.

Acesta a fost oprit de o patrula a Politiei pentru ca nu ii functiona un far al masinii. Pe amenda, potrivit sursei citate, scria 10 euro, iar soferul a scos din portofel banii si i-a inmanat politistului bulgar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”El s-a dus la masina politistilor si a intins banii. Politistul a intins mana sa ia banii, dar s-a ferit ulterior, eu asa am vazut, si banii au cazut pe jos. in cateva secunde pe prietenul meu au tabarat politistii, l-au pus la pamant si l-au incatusat. A stat asa doua ore si jumatate pana au venit alti politisti, ceva gen criminalisti, care fotografiau bancnota.

Credeti-ma, am avut impresia ca suntem la camera ascunsa, am crezut ca e o gluma.

Am stat de vorba cu unul dintre politisti si i-am explicat ca e imposibil sa se ofere o mita care e aproape cat amenda. Radea si a spus ca acum sunt alte vremuri si ceva de genul ca se incearca stoparea coruptiei in Bulgaria. Apoi prietenul meu a fost dus la arestul Politiei. Acolo am stat de vorba cu o femeie, parea ca ea conduce ancheta. I-am explicat si ei ca noi vrem sa platim amenda nu sa dam mita 10 dolari la o amenda de 10 euro, dar degeaba.
Mi-a spus seara ca procurorul de caz, care nici macar nu a venit la politie, a dat telefon si le-a spus politistilor sa il retina pe prietenul meu”,
a povestit reporterilor Incomod unul dintre prietenii ploiesteanului aflat dupa gratii in Bulgaria.

Prietenii ploiesteanului au anuntat ambasada Romaniei din Bulgaria, iar marti, barbatul urmeaza sa se prezinte la o instanta de judecata.

”Am luat legatura cu doi avocati din Romania inca de vineri seara. Au spus ca nu au cum sa il retina si ca ii vor da drumul a doua zi. Acum am revenit cu telefoanele si mi-au spus ca nu au ce sa faca, ei nu cred ca asa ceva e adevarat. intr-un final am luat legatura cu un avocat din Bulgaria. Va veni si el marti la proces. El ne-a spus ca prietenul nostru risca o condamnare de doi ani de inchisoare si ca este posibil ca marti sa primeasca mandat de arestare la domiciliu. Ne-a sfatuit sa ii inchiriem o camera la hotel prietenului nostru asta in cazul in care judecatorul va decide sa il aresteze si sa facem dovada ca are unde sa locuiasca, si sa cerem arest la domiciliu”, a mai declarat prietenul ploiesteanului retinut.

Sursa: ZiarulIncomod.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si