Close sidebar
Close sidebar

Roman de 27 de ani, arestat in Italia pentru ca si-a rapit fosta iubita, apoi a aruncat-o din masina in mers

Carabinierii din Paternò l-au arestat pe romanul de 27 de ani Vasile Diaconu in executarea unui mandat de arestare preventiva emis pe 27 septembrie de judecatorul de instructie de la Tribunalul din Siracusa pentru infractiunile de violare de domiciliu, sechestrare de persoana si vatamare corporala.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanul ar fi facut parte dintr-un grup compus din sase persoane, inarmate cu bate, cutite si  surubelnite, care pe 16 septembrie anul trecut au descins in locuinta fostei iubite a lui Diaconu din Floridia (SR) si au batut-o.

Raufacatorii au luat-o apoi pe femeie pe sus impotriva vointei ei si au rapit-o, lovind cu o bata si un vecin care, auzind urletele victimei, a incercat sa-i opreasca.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Femeia, tinuta ostatica circa zece kilometri, a fost literalmente aruncata din masina in mers in apropiere de cimitirul din Priolo Gargallo, cum de altfel a marturisit un automobilist aflat in trecere care a acordat ajutor victimei si a insotit-o la spital.

Sursa: gazetaromaneasca.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI