Rugaciunea mamei sfasie fara ecou de 45 de zile. Ultima oara cand si-a auzit fiul, era mijlocul lunii noiembrie. De-atunci, telefonul n-a mai sunat.

Marian Robu este in Italia de 7 ani, unde pana sa dispara, lucra in agricultura. Statea intr-un apartament inchiriat, in provincia Puglia si suna periodic acasa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fratele barbatului a incercat sa ia legatura cu alti romani care lucreaza in zona si a apelat chiar si la Consulatul Romaniei din Bari. Autoritatile romane din Italia au alertat carabinierii, iar oamenii legii de acolo au gasit la adresa la care statea Marian Robu, o femeie care sustine ca tanarul a parasit Italia.

Fara sa aiba vreun idee despre ce s-ar fi putut intampla, apropiati se gandeasc la ce e mai rau.
Nu stiu insa cine ar fi putut sa-i vrea raul cata vreme el nu e un om violent, cu vicii, ori alte patimi.

Rudele vor sa plece in Italia si sa caute orice detaliu care ar putea sa le ofere indicii despre ce s-a intamplat cu Marian.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si