Close sidebar
Close sidebar

Româncă de 23 de ani din Italia, găsită fără suflare în camera ei! Mesajul cutremurător postat cu puţin timp înainte să moară

Şocant! O româncă de 23 de ani a fost găsită moartă în propria cameră, în Italia, într-un centru care trata dependenţa de droguri.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Roxana Chelea, în vârstă de 23 de ani, a acceptat ajutorul asociaţiei care se ocupă cu tratarea dependenţei de droguri. S-a mutat într-o cameră special amenajată, iar de sâmbătă seară nimeni nu a mai reuşit să dea de ea.

Responsabilii asociaţiei au intervenit şi au sunat la poliţie. Echipajul a venit şi a spart uşa tinerei. A găsit-o întinsă pe jos, fără suflare, cu o seringă goală lângă cap, ceea ce denotă că Roxana Chelea a murit în urma unei supradoze.

"Viaţa e un labirint, iar orice labirint are şi o ieşire. Şi tu crezi în asta, în pace între religii, între rase, între oameni, între animale, între clase sociale?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Da, chiar cred asta. Întotdeauna am crezut în ea. De când l-am rugat pe moş Crăciun în scrisoare să-mi aducă pacea în lume. Doar asta.

Şi eu sunt sigură că Dumnezeu, sau Allah, sau orice nume are, dacă ne aude, este pentru că el a auzit în noi ceea ce avem de dat.

Ştie că putem crea grupuri care cred şi văd frumuseţile şi valorile acestor diferenţe, culorile iubirii.”, a scris Roxana Chelea înainte să moară.

 

 

Sursa: Spynews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI