Desi initial, cei doi frati au fost condamnati la 30 de ani de inchisoare, astazi, instanta de apel le-a redus pedepsela la cate 14 ani de detentie.

Mariana Veronica Sologiuc, originara din comuna Cacica, judetul Suceava, a fost gasita moarta,impuscata in cap, executata in stil mafiot, in zorii zilei de 21 mai 2015, in spatele bisericii Madonna din Briano. Cele trei focuri de pistol care au pus capat vietii sale au fost trase de doi frati din Caserta, Arturo şi Cipriano Cioffo, de 37 şi 41 de ani. Maşina sa a fost gasita, arsa, dupa cateva zile, nu

departe de locul crimei, pe campurile de langa oraş.

Actiunea pusa la cale de cei doi fraşi Cioffo impotriva tinerei romance a fost o «pedeapsa» pentru ca femeia, proprietara unui bar la Parete (Caserta), folosita de cei doi pentru o serie de inselatorii, nu le restituise o suma de circa 500 de euro. Atat a fost de-ajuns pentru a se dezlantui furia ucigasa. La scurt timp, carabinierii i-au prins pe asasini.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mariana Sologiuc a fost şi ea prostituata.

Tanara din Cacica a intrat intr-o retea organizata de trafic de persoane, coordonata de albanezi, ai carei membri se ocupau in primul rand cu sclavia sexuala. Rolul sucevencei era sa ademeneasca tinere cu promisiunea unor locuri de munca, insa odata ajunse in Italia, acestea erau preluate de albanezi care le obligau sa practice prostitutia la strada.

Sursa: romaniatv.net 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si