Close sidebar
Close sidebar

Romancele s-au inghesuit sa-l vada in carne si oase pe designerul Philipp Plein, la Bucuresti. Iata ce tinute au purtat vedetele

Nu se astepta celebrul designer, Philipp Plein, la asa primire in Romania! Vedete, dar si domnisoare obisnuite s-au aranjat cum au stiut mai bine pentru intalnirea de neuitat, dar... dintre toti, Raluca Badulescu si echipa "Bravo, ai stil!" sunt de invidiat!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

PHILIPP PLEIN: In mod normal, ar trebui sa imi pun semnatura pe ceva ce am creat, dar... Bine, hai sa vedem!

Cand au aflat ca unul dintre cei mai vanati burlaci ai mapamondului vine la Bucuresti, domnisoarele mai c-au dat navala.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Multe dintre ele, aranjate la patru... tzinte, cu tinute care mai decare mai stralucitoare, mai decoltate, dar si mai transparente, toate l-au asteptat cu sufletul la gura pe celebrul designer, Philipp Plein.

Cunoscut pentru stilul de viata avangardist pe care si-l expune fara probleme, dar si pentru creatiile sale, Philipp Plein cucereste inimile femeilor in orice colt al lumii s-ar afla.


Nici nu ne este de mirare ca acesta s-a lasat cucerit nu de una, ci de doua dintre romancele noastre. Madalina Ghenea si Andreea Sasu.

PHILIPP PLEIN: Ma aflu pentru prima oara aici si ma simt foarte onorat. Dupa primire atat de frumoasa,  va trebui sa revin aici. Cu siguranta, in curand, voi reveni in Bucuresti!

Philipp Plein tine la faima castigata! Are grija de ea invitand vedete cu greutate la show urile sale.

Desi nu a petrecut mai mult de 2 ore in prezenta frumoaselor noastre romance, celebrul designer a convins.

Pentru Philipp Plein, seara s-a incheiat in compania uneia dintre cele mai indragite vedete de la noi.
Jurata super show-ului "Bravo, ai stil!", Raluca Badulescu a fost invitata la cina privata oferita de staff ul designerului dupa eveniment.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI