Close sidebar
Close sidebar

România, lovită din toate părțile! După ce a fost declarată epidemie națională, un alt anunț ne îngrozește: "Dumnezeu de pedepsește!"

România se confruntă în aceste momente cu epidemie de gripă. Deși panica este instaurată printre locuitori, un alt anunț îngrijorător a fost făcut.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, susține, într-o postare făcută pe blogul personal că urmează vremuri grele.

Citeste si: România, sub teroarea gripei! Primele școli închise din cauza epidemiei

"Ne așteaptă vremuri grele"

Dragii mei,

Tot în această după amiază, deși eram preocupată cu scrisul pe Blog, aud glas care spune așa:
"Vin 5 (cinci).
5 vremi grele."

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dragii mei, eu am mai scris despre cifra 5 acolo sus în Cer; dar iată că, această cifra 5 ne-o trimite Bunul Dumnezeu sub formă a 5 vremi grele.
Tot ce ne dă Bunul Dumnezeu, pe toate le merităm!

Citeste si: Polițiștii l-au prins pe bărbatul care a îngrozit România în ultimele ore! Cine este cu adevărat Said ben Laden!

Dacă lumea ar fi mai bună, dacă și-ar iubi Aproapele, dacă ar avea Credință măcar cât bobul de muștar, cu siguranță Dumnezeu nu ne-ar mai pedepsi. Dar pentru că al nostru suflet să nu se piardă, DUMNEZEU Cel Prea Iubit ne ceartă și ne pedepsește în această viață grabnic trecătoare.

Vom primi toate fraților, și pe cele bune și pe cele rele și grele. Să mulțumim pentru toate și să dăm slavă Lui Dumnezeu și Maicii Domnului,pentru tot și pentru toate.
Cu dragoste,Maria.”, a scris ea pe blogul personal.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI