Close sidebar
Close sidebar

România se poate califica în optimile EURO 2024 și dacă termină pe locul 3 în grupe. Cum e posibil?

EURO 2024 a venit cu mai multe noutăți în materie de organizare și regulament. Puțină lume știe, dar România se poate califica în optimile EURO 2024 chiar dacă termină pe locul 3 în grupe! Cum e posibil?

Sorin Negru,

Euro 2024 are în premieră un număr de 24 de echipe. România se poate califica de pe locul 3

[Sursa foto: FRF.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Euro 2024 a venit cu multe noutăți. România își începe aventura la Campionatul European din Germania luni, 17 iunie, împotriva naționalei Ucrainei.

Citește și: Ce rezultat poate obține România la EURO 2024. Verdictul nemilos al adversarilor noștri, "diavolii roșii"

Celelalte două adversare din grupa E în care tricolorii au ajuns în urma tragerii la sorți sunt Belgia și Slovacia.

În mod surprinzător, dacă România termină pe locul 3 în grupă are totuși șanse bune să se califice în optimi!

Edi Iordănescu speră ca România să iasă din grupe și să ajungă în optimi

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat care este obiectivul României la EURO 2024, turneu final care a început vineri în Germania și se va termina cu finala din 14 iulie.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Obiectivul intermediar este ieșirea din grupă și ne pregătim să ne îndeplinim acest vis. Vom munci și sperăm ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii și împliniri”, a transmis Răzvan Burleanu.

"Să dea Dumnezeu să adunăm puncte suficiente pentru a face un prim pas pentru ieşire din grupe", spune și Edi Iordănescu, antrenorul Naționalei.

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor români care vor asista la partidele de la EURO 2024 că trebuie să se aştepte şi la momente mai grele:

"Vreau să le transmit suporterilor români că vrem să fie alături de noi şi că trebuie să fie pregătiţi şi pentru momente mai grele. Sunt normale la un astfel de nivel, trebuie să se încarce cu răbdare, cu energie şi atunci când va fi mai greu pentru noi, să fie prezenţi şi să ne facă să simţim asta, pentru că împreună cu siguranţă avem o cu totul altă forţă".

Citește și: Ce schimbări de regulament aduce EURO 2024. Meciuri mai scurte, cartonașe galbene pentru dialogul cu arbitrul, decizii VAR explicate pe ecrane uriașe

La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI