Close sidebar
Close sidebar

Romanii cu venituri mici primesc ajutoare pentru incalzire! Ce acte sunt necesare

Persoanele singure si familiile care nu-si permit sa plateasca in intregime cheltuielile cu incalzirea pot primi de la stat un ajutor financiar. Cererile se pot depune pana la jumatatea lunii octombrie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familiile pot primi ajutor pentru incalzirea locuintei daca venitul mediu lunar pe membru nu depaseste 786 de lei, iar pentru persoanele singure acesta trebuie sa fie de maxim 1.082 de lei.

"Ajutorul pentru incalzirea locuintei prevazut de prezenta ordonanta de urgenta ca masura de sprijin suportata din bugetul de stat se acorda numai familiilor si persoanelor singure care nu beneficiaza de alte forme de sprijin pentru incalzirea locuintei acordate in baza contractelor de munca sau altor reglementari specifice pentru diverse ramuri economice, precum si in baza legii", conform actului normative, potrivit a1.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

De ajutorul statului se pot bucura consumatorii de energie termica in sistem centralizat, de energie electrica, de gaze naturale si de lemne, carbuni si combustibili petrolieri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI