Close sidebar
Close sidebar

Romanii, disperati dupa consumul de fructe exotice!

In fuga dupa o alimentatie sanatoasa, mai ales in plina epidemie de gripa, romanii au ajuns sa consume din ce in ce mai multe fructe exotice.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citricele, avocado, mango sau rodiile sunt nelipsite din meniu si nu doar acasa, ci si in restaurante.

Spatii mult mai mari sunt alocate acum fructelor exotice in supermarketuri si asta pentru ca cererea a crescut.

Citeste si: Încep să apară cazurile de mutilare ale lui Matteo Politi! E IREAL ce povestesc cei care au avut de a face cu el! Ciudat e că nimeni nu l-a denunțat până acum!

Daca vreti sa beneficiati de proprietatile fructelor exotice- foarte bogate in vitamine, fibre, minerale si chiar proteine, trebuie sa va pregatiti din timp bugetul.

Cosul cu fructe exotice pentru o saptamana poate ajunge la suma de 100 de lei, asta in cazul in care nu gasim reduceri in magazin

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Din supermarket, mergem la un CHEF specializat in preparate asiatice ca sa aflam si cum trebuie alese fructele exotice.

"Exista avocadoul acela care este verde, foarte verde, ala e necopt. Il palpam sa nu fie prea moale, caci cu cat e mai moale cu atat e mai copt si s-ar putea sa fie negru la interior.

Un mango il mai poti lua si dupa miros. Noi o sa mergem pe culoarea asta rosie si usor galbuie, dupa care o da in verde", spune Chef Catalin Petrescu

Mango, papaya si avocado sunt cerute tot mai des si in restaurante, in retete simple si gustoase.

Citeste si: Situație halucinantă în România! Un sat întreg a fost retrocedat! Cine sunt cei care au moștenit o întreagă așezare

Am mai pregatit si sushi, iarasi, noi folosim extraordinar de mult avocado. Pot sa-ti spun ca 95% din preparatele de la sushi contin avocado

Numai in acest restaurant din Bucuresti, intr-o luna, ajung aroape 1000 de bucati de avocado si peste 80 de kilograme de alte fructe exotice.

Consumul de fructe exotice in Romania a crescut simtitor in Romania din 2007 pana in prezent, cu aproape 200 de milioane de euro, conform raportului realizat de Institutul National de Statistica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI