Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Aproape 240 de milioane de ouă se consump în fiecare lună

„Avem aici mai multe preparate și toate sunt pe bază de ouă, dar cel mai bine o să-l las pe Adelin Nejenaru să ni le prezinte pe fiecare în parte bună. Ce ne-ai pregătit aici?”

Adelin Bejenaru, brand chef restaurant: „În primul rând, o să începem cu ouă poșate.

Avem ou poșat, tartar de somon cu castravete pe pat de baby spanac. Avem un doboș, așa l-am denumit noi cu o ruladă de ton și castravete fresh. O salată de roșii cu ceapă verde. Noi avem aici o omletă cu roșii uscate, ruladă de ton și parmezan.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Toate miros foarte bine și sunt foarte frumos aranjate în farfurie. Sunt clienți care vin de la prima oră să servească micul dejun? Câte ouă preparați?”

Adelin Bejenaru, brand chef restaurant: „În primul rând, clienții noștri ne calcă pragul undeva de la ora 08:30-09:00. Pregătim undeva la 1.000-1.200 pe zi.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Puneți accent și pe felul în care sunt așezate în farfurie?”

Adelin Bejenaru, brand chef restaurant: „Sigur că da. Asta contează cel mai mult. Ținând cont că clientul încearcă să mănânce și altceva că nu să vină să mănânce clasicele ouă prăjite sau omletă simplă, încercăm să venim cu o calitate în plus.” 

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Cât costă un mic dejun complet?”

Adelin Bejenaru, brand chef restaurant: „Omleta cu roșii uscată undeva între 30 și 35 de lei. Ouălele poșate între 35 și 40.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si