Close sidebar
Close sidebar

Romanii, obligati sa constituie garantii pentru plata facturilor. Ce se intampla in cazul in care vei intarzia cu plata

Romanii vor trebui sa constituie garantii financiare in contul distribuitorilor, pentru a acoperi riscul de neplata a facturilor.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Proiectul de procedura are drept scop reglementarea modului de constituire, reconstituire, actualizare, executare si restituire a garantiilor financiare prevazute in contractele pentru prestarea serviciului de distributie a energiei electrice, in vederea protejarii distribuitorilor fata de riscul de neplata pe piata de energie”, a spus sefa Directiei Piata de Energie din cadrul ANRE.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Proiectul normativ este in dezbatere publica, iar eventualele sugestii si comentarii se pot transmite la ANRE pana la data de 29 iunie 2018.

„Operatorul de distributie (OD) are dreptul de a solicita titularilor de contract constituirea garantiilor financiare, in cazurile prevazute in contractul pentru prestarea serviciului de distributie a energiei electrice.

Solicitarea constituirii de garantii financiare se realizeaza de catre OD printr-o notificare scrisa, transmisa catre titularul de contract, cu confirmare de primire”, arata proiectul citat de Mediafax.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI