Programul „Casa Verde” pune la dispozitie 60 de milioane de euro, suficienti pentru 13.000 de case, sustin oficialii. Programul se adreseaza atat celor care vor sa isi construiasca o casa, cat si celor care doar o renoveaza, informeaza stirileprotv.ro.

Prin programul Casa Verde puteti deconta 40.000 de lei pentru izolatia casei, 8.000 de lei din banii dati pe pompele de caldura, care costa minimum 10 mii de lei, sau integral costurile pentru un sistem de panouri solare pentru apa calda.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dosarul de finantare pentru Casa Verde poate fi depus peste trei saptamani, a anuntat Ministrul Mediului. "Populatia va depune si va semna contractul de finantare la Agentia de Protectie a Mediului din judetele in care locuiesc", a declarat Cristiana Pasca Palmer.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si