Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că, sâmbătă seara, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanţa s-ar afla mai multe persoane ar fi ieșit din locuinţe de frica unui eventual cutremur.

Românii sunt speriați de cutremur

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul pompierilor constănţeni, în vederea menţinerii unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.

Citește și: VIDEO| Cutremure în Turcia și Siria. Peste 28.000 de persoane au murit în urma dezastrului

Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea şi liniştea publică ”, a precizat IPJ Constanţa. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii l-au amendat pe bărbatul care a sunat la 112 cu 500 de lei.

Echipa Știrilor Kanal D, în epicentrul dezastrului

Vlad Petrișor,  reporterul Știrilor Kanal D, și cameramanii Bogdan Dragomir și Adrian Zorzolan se află de ieri în Turcia, în una dintre cele mai puternic afectate regiuni, Hatay.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din epicentrul dezastrului, ne țin la curent cu evoluția operațiunilor de salvare, dar și de ajutoare a sinistraților.

Telespectatorii Kanal D sunt astfel mai aproape de eforturile extraordinare făcute de comunitatea internațională  pentru găsirea supraviețuitorilor, dar și pentru alinarea suferinței celor rămași pe drumuri, care își plâng morții sau își caută apropiații.

Citește și: VIDEO Miracolul de sub ruine: O familie de cinci persoane au fost găsită în viaţă sub casa prăbuşită, la cinci zile de la cutremur

Kanal D participă activ pentru ajutoarea celor afectați de cutremurele devastatoare prin donarea de lucruri vitale, necesare sinistraților, a echipamentelor tehnice de găsire a posibililor supraviețuitori. Toți cei care își doresc să se alăture efortului comun de sprijin pentru victimele din Turcia o pot face donând în conturile deschise de Ambasada Turciei la București la Garanti Bank BBVA:

CONT IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI 0000 0120 6851 9RON
CONT IBAN (EUR): RO88 UGBI 0000 0120 6852 0EUR
Beneficiar: T.C. BUKRES BUYUKELCILIGI-YARDIM


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si