Close sidebar
Close sidebar

Românul care a spart o bancă din Italia cu tractorul, prins în Olt

Cel mai neobisnuit jaf pe care l-a vazut Italia are autori romani, iar unul dintre ei a fost prins abia acum, la aproape un an de la spargere! Tanarul, cautat in toata Europa pentru ca a golit un bancomat de 120.000 de euro dupa ce l-a spart cu tractorul era acasa, intr-o comuna din Olt. Politistii l-au luat pe sus.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile jafului din Italia au facut inconjurul lumii! Fara sa stie ca sunt spionati de o camera de supraveghere, hotii declanseaza atacul.
Pe post de explozibil, folosesc insa UN TRACTOR!

Desi spargatorii sunt 7, greul cade pe soferul utilajului. Sparge zidul bancii si le face cale libera celorlalti care fura 120 000 de euro si se fac nevazuti.
Unul dintre ei, un tanar de 21 de ani, a fost capturat recent de politisti din Olt.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jaful a avut loc anul trecut si face parte dintr-un sir lung de lovituri date de mai multi romani in nordul Italiei. Modalitatea prin care operau era mereu aceeasi: dupa ce furau masini, tractoare, excavatoare si dube, le foloseau la jafuri. Ultima spargere le-a adus politia pe urme. Oamenii legii incearca sa-i identifice si pe ceilalti 6 complici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI