Close sidebar
Close sidebar

Romanul care lupta impotriva ISIS, ranit de o bomba in Siria! Rebaz s-a inrolat intr-o unitate de elita a trupelor kurde si si-a schimbat numele cu unul musulman!

Romanul care lupta de partea kurzilor in razboiul din Siria a fost ranit de un dispozitiv explozibil. Informatia a fost facuta publica de un coleg de arme al romanului.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rebaz, dupa numele de luptator al romanului inrolat in YPG (People’s Defence Unit), a fost ranit de o bomba artizanala pe teatrul de lupta din Siria. Un coleg de arme a facut publica pe contul lui de Instagram o fotografie in care acesta se afla intr-un spital din Rojava. Romanul se afla in mijloc si pare cel mai putin afectat de rana dintre cei trei aflati in imagini.

Romanul s-a recuperat intr-un spital din Rojava, alaturi de un american si un italian
„Amintire dintr-un spital din Rojava. Romanul Rebaz a fost ranit de un IED (Improvised Explosive Device), iar italianul, Alessandro, a fost impuscat in brat, rana ajungandu-i la os. Au avut parte de o recuperare buna”, a scris camaradul romanului. ##CITAT109##
Asa arata un dispozitiv asemanator cu cel care l-a ranit pe roman

Unitatea „Liberty Lions”, din care face parte si Rebaz, este una de elita, formata din militari profesionisti veniti din toate colturile lumii.
Acestia lupta cot la cot cu soldatii kurzi impotriva ISIS in Siria, aducand insa si un plus la nivel de imagine armatei kurde. Toti voluntarii din echipa par alesi pe spranceana si sunt extrem de activi pe site-urile de socializare, alternand imagini cu rani provocate de gloante cu fotografii din cluburi de noapte din Europa sau Statele Unite, unde sunt inconjurati de femei superbe. Romanul Rebaz este militar de profesie si lupta in Siria sub nume musulman.
El a mai activat „pe cont propriu” in mai multe teatre de razboi din lume, cum ar fi Rusia sau America de Sud.
Rebaz apare pe mai multe dintre conturile unitatilor de lupta kurde

Rob, americanul care a facut publica imaginea cu romanul, il lauda pe acesta pentru eroismul de care da dovada in lupta si aminteste si de o alta intamplare in care l-a avut aproape pe Rebaz.
„Am traversat din Rojava in Bashur ilegal, pentru ca ne expirasera vizele in timp ce luptam in Rojava. I-au prins pe cativa din grupul nostru, mai ales pe cei raniti si ne-au inchis timp de 23 de zile, sa se asigure ca nu suntem din ISIS.
Nu am stiut ca vom deveni atat de apropiati, ca fratii, sau ca vom fi raniti sau inchisi de KDP (Partidul Democratic Kurd) sau ca nu ne vom mai intoarce toti acasa.
Odihneste-te in pace, Reece Harding. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe baietii nostri, sa se intoarca teferi acasa. Stop ISIS”,
a mai scris americanul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI