Close sidebar
Close sidebar

Romanul declarat mort, in urma prabusirii viaductului din Italia este in viata. Cum l-a gasit familia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis miercuri seara ca romanul despre care anuntase cu o zi in urma ca se afla printre persoanele decedate in urma prabusirii unei portiuni din viaductul Morandi, in apropiere de Genova, este in viata. Familia lui Marian Rosca a mers in Italia sa identifice trupul neinsufletit si au constatat ca nu era cel pe care il cautau. Barbatul a fost gasit intr-un spital din Genova, internat in coma de gradul IV.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia romanului a fost informata despre deces si oamenii au plecat in Italia sa il identifice pe Marian Rosca, insa trupul neinsufletit pe care l-au vazut nu era al rudei lor, asa ca su inceput cautarile. Barbatul a fost gasit intr-un spital din Genova, internat intr-o stare extrem de grava.

"Avand in vedere dificultatile majore intampinate de autoritatile italiene la identificarea cu exactitate a fiecarei victime implicate in tragicul incident si ca urmare a extinderii demersurilor de verificare a corectitudinii datelor, inclusiv cu sprijinul familiilor cetatenilor afectati, s-a constatat faptul ca primul dintre cetatenii romani declarat ca decedat de catre autoritatile italiene, la data de 14 august 2018, este in viata si este internat in coma profunda de gradul IV la o unitate medicala din Genova", a transmis MAE printr-un comunicat de presa.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

O portiune lunga a Podului Morandi de pe autostrada A10, care asigura o legatura intre Italia si Franta, s-a surpat marti, la Genova, in timpul unei furtuni, iar zeci de vehicule au cazut in gol de la peste 50 de metri inaltime.

Cel mai recent bilant arata ca cel putin 35 de oameni au murit, iar printre acestia se afla si un cetatean roman.

sursa: news.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI