În următoarele minute ne delectăm cu o rețetă simplă și delicioasă, care cu siguranță ne va lăsa gura apă. Alina Laufer ne-a pregătit o rețetă specială de colțunași.

Rețetă simplă și gustoasă de colțunai, pregătită de Alina Laufer

„Astăzi o să facem o rețetă tradițional moldovenească sau italienească, depinde cum doriți să o luați. O să facem colțunași, dar puteți să le spuneți și ravioli, gustul este același.

Avem nevoie de făină, apă, ou și sare pentru aluat. Pentru umplutură o să avem nevoie de brânză dulce, ouă și zahăr vanilat. Am pus aici un ou, puțină apă călduță, sare și o să punem puțină făină, nu toată. Acum îl mai frământăm puțin la mână, după care îl lăsăm să se odihnească 10-15 minute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Umplutura pentru colțunașii noștri se face foarte foarte simplu. Amestecăm ouăle cu zahăr vanilat și brânza de vaci, formez pătrate pe care o să le umplem, punem umplutura după care umezim cu ajutorul degetului și sigilăm. Colțunașii sunt gata și o să-i fierbem în apă sărată până când se ridică la suprafață.

Colțunașii sunt gata. O să le așezăm puțină smântână. Dragii mei, vă doresc poftă bună!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: