Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat abia acum! Cand se va intoarce Elena Udrea in Romania

La mai bine de o saptamana de cand a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea a dezvaluit cand va reveni in Romania. In prezent, fostul ministru al Turismului se afla in Costa Rica, unde locuieste inca de la inceputul sarcinii sale. Ea va deveni mamica pentru prima data in toamna acestui an.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosta blonda de la Cotroceni s-a decis sa se intoarca in Romania peste 11 ani, potrivit spynews.ro. 

Explicatia e simpla! Conform legii, peste 11 ani se va prescrie pedeapsa definitiva luata de magistrati  inaltei Curti de Casatie si Justitie in urma cu o saptamana.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In Codul Penal este specificat faptul ca termenul de prescriptie a executarii pedepsei, in cazul Elenei Udrea, este “5 ani, plus durata pedepsei ce urmeaza a fi executata”, termenul socotindu-se “de la data cand hotararea de condamnare a ramas definitiva”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI