Avocata Israelei a marturisit ca aceasta a murit din cauze naturale. A mentionat faptul ca Israela nu a fost singura in ultima perioada, ci inconjurata de oameni care tineau la ea si in opinia sa, fosta balerina nu suferea de depresie, potrivit spynews.ro.

"Liviu nu se bucura si nu s-a bucurat de respectul meu, vreau sa precizez asta.

Am fost plecata din tara, am vorbit inainte de 1 martie, nu era intr-o stare prea buna. Dar vreau sa mai mentionez faptul ca era inconjurata de oameni care o iubesc, nu a fost niciodata singura. Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atat de dinamic, nu putea fi atinsa de depresie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ea incerca sa ii ajute pe oameni si isi lua si din bugetul ei. Am facut diligente si am luat legatura cu persoane din Franta unde anul trecut a stat Liviu o perioada, sa vedem ce putem face daca nu, mai sunt si alte posibilitati de a il anunta.

Nu exista altceva, este vorba despre moarte naturala... exact( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efractie sau altceva. Ea isi tinea boala in maini, nu stiu daca a mai fost vorba de o gripa sau daca a mai intervenit si altceva" a declarat Rodica Bucur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si