Alexandra Braunstein a socat o tara intreaga dupa ce a ales sa isi puna capat zilelor si sa se arunce in fata unui tren. Gestul femeii a fost cu atat mai socant cu cat ea a decis sa curme viata si celor trei fetite ale ei, pe care le-a tinut de mana in timp ce trenul se apropia cu viteza de ele.

Sotul femeii este devastat si fara cele trei copile ale sale simte ca viata lui nu mai are sens.

Se pare ca ultima sarcina a fost cea care a bagat-o in depresie pe Alexandra. Femeia nu isi mai dorea un al patrulea copil si ar fi facut orice sa nu aduca bebelusul pe lume.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Se inchidea in ea, nu prea vorbea, cred ca ultima sarcina a fost motivul, ea zicea ca se descurca greu cu trei copii.

Am incercat, am mers amandoi la spital sa avorteze, cu toate ca era pacat, dar medicul a spus ca sarcina are trei saptamani si nu se mai poate face nimic. Eu incercam sa o consolez, o mangaiam, o scoteam in parc, ea o tinea pe a ei, ca nu vrea copilul, mai bine prefera sa moara decat sa aiba copilul", a povestit sotul femeii, potrivit WOWbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si