Close sidebar
Close sidebar

S-a chinuit ani de zile sa slabeasca si a reusit doar dupa ce a renuntat la un SINGUR LUCRU. Lipsa uneia dintre cele mai banale bauturi a facut-o mai slaba cu 50 de kilograme!

Mama a trei copii a reusit sa slabeasca aproape 50 de kilograme dupa ce a renuntat la cele 15 cani de cafea pe care le consuma zilnic.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Lorraine O'Loughlin, din nordul Irlandei, poarta haine cu sapte marimi mai mici dupa ce a decis sa slabeasca.

Tanara de 28 de ani avea un regim alimentar extrem de haotic. Sarea peste mesele din timpul zilei, iar seara manca ciocolata si cartofi prajiti. Si pentru ca suferea de insomnie, tanara ajunsese se consume 15 cani de cafea zilnic, in care punea cate 3 lingurite de zahar.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

„Cafeaua ma ajuta sa functionez. Supravietuiam doar cu ajutorul ei”, a declarat tanara pentru Daily Mail.

A reusit sa slabeasca doar renuntand la cafea. „Totul este diferit acum. Si nu simt lipsa cafelei deloc. Acum mananc mai sanatos si am un somn linistit noaptea. Corpul meu nu mai are nevoie de cafeina pentru a functiona”.

Lorraine consuma acum patru cani de cafea zilnic si a renuntat la zahar in favoarea indulcitorilor. Ea spune ca s-a luptat cu kilogramele in plus inca din adolescenta, insa nu a facut nicio schimbare pana cand nu a ajuns intr-o situatie critica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI