Close sidebar
Close sidebar

S-a dat startul cautarilor cazarilor studentesti! Afla la cat ajung preturile chiriilor in marile orase din Romania!

In mai putin de o luna incepe noul an universitar, iar studentii se agita pentru a gasi chirii la preturi cat mai bune.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pretul mediu pentru o garsoniera in Bucuresti este de 260 – 270 de euro, iar in acesti bani gasiti una la vreo 30 de mp, situata in Drumul Taberei.  Atentie: Drumul Taberei este cartierul unde urmeaza sa se faca metroul in urmatorii 20 de ani(!). La polul opus, veti descoperi garsoniere si la 450 – 500 de euro, dar in zone precum Baneasa sau Nordul Bucurestiului. in bloc de garsoniere precum cele din Herastrau, o garsoniera poate ajunge si la 600 de euro, adica de doua ori pretul mediu al unui apartament cu doua camere in aproape orice zona a Capitalei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Si pentru ca tot vorbeam de apartamente cu 2 camere, cele mai ieftine sunt in zona de vest a Capitalei, unde apartamentul se inchiriaza cu 200 de euro sau 1.000 de lei, in functie de ofertant. Acesta ar fi pretul minim pentru un astfel de spatiu locativ. Tot cam pe aici, pe la 250 de euro veti gasi si in Giulesti sau Drumul Taberei.

La polul opus se afla apartamentele de doua camere din zonele Herastrau, Barbu Vacarescu, Cotroceni sau Casin.

Acesta sunt insa locuinte de lux care vin si cu un anume confort. Oricum, ce trebuie sa stiti este ca foarte putini proprietari fac contract de inchiriere.

Citeste mai multe pe libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI