Close sidebar
Close sidebar

S-a dat startul sezonului pe doua roti. Sute de pasionati de motociclete si-au expus cele mai noi achizitii si si-au turat motoarele de mii de euro

Motoare turate la maximum si multa adrenalina! Sute de motociclisti au dat startul astazi sezonului pe 2 roti. In ciuda temperaturilor caniculare motociclistii au testat autostrada spre mare. ##VIDEO7194##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici cele peste 38 de grade Celsius de la amiaza, nici soarele arzator nu i-au tinut in case pe cei care se declara vesnic indragostiti de motociclete.

Cu sutele s-au adunat pasionatii de motoare la intrarea pe Autostrada Sorelui. Si-au turat motocicletele si si-au expus care mai de care noile achizitii.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Claudia Musat este printre putinele fete care s-au incumetat sa intre intr-o lume atat de barbateasca. „Chiar la semafor mi-a spus cineva ca este o pozitie foarte sexy. E mare placere sa vezi o fata pe motocicleta.

Este periculos pentru ca nu avem aceeasi forta ca a baietilor. Are 270 de kilograme. Trebuie sa fii foarte atent in trafic, sa intuiesti ce vrea sa faca cel din fata”.

Ionut este incepator si spune ca senzatia pe care ti-o ofera motorul este unica. „De mic mi-am dorit asta. A durat ceva pana am reusit si acum sunt pe motor”.

Pe cat de frumoasa este senzatia pe o motocicleta, pe atat de mari sunt riscurile. Fara un echipament adecvat, nu riscati sa va plimbati.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI