Close sidebar
Close sidebar

S-a dat verdictul in cazul Cuzin Toma vs CREDIDAM! Ce au stabilit judecatorii?

Actorul Cuzin Toma a primit decizia judecatorilor in procesul pe care-l are cu CREDIDAM

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa 3 ani si jumatate de proces cu CREDIDAM, organismul care colecteaza drepturile conexe drepturilor de autor pentru artisti interpreti, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au luat, in sfarsit, o decizie. Acestia au admis, in parte, solicitarile lui Cuzin Toma formulate in chemarea in judecata si obliga CREDIDAM sa-i comunice actorului veniturile incasate din activitatea de colectare prinvindu-l pe reclamant referitoare la serialele „Las Fierbinti” si „Tanti Florica”, difuzate in perioada 01.03.2012 – 31.03.2013.

Cuzin Toma a declarat, recent, ca a angajat un expert contabil care a analizat activitatea de colectare pentru respectiva perioada si a iesit o diferenta de 15.000 de euro intre sumele platite si cele primite de la difuzor (postul de televiziune care a difuzat cele doua seriale). De asemenea, Cuzin a solicitat mai multa transaprenta din partea CREDIDAM-ului, care nu a explicat niciodata care este formula dupa care se ghideaza atunci cand calculeaza valoarea repartitiilor catre artisti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Decizia judecatorilor nu lamureste insa prea mult situatia lui Cuzin Toma, care nici acum nu stie daca mai are bani de primit din partea CREDIDAM, asa cum s-a plans magistratilor. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu apel in 30 de zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI