Anca Staar, stilista: I-am aplicat extensii, apoi a zis ca iese afara la o tigara si a plecat fara sa plateasca. In total paguba mea este de 700 de lei. Sunt foarte revoltata ca asa-zisa clienta s-a dovedit, de fapt, a fi o hoata.

A facut-o sa arate ca scoasa din cutie, iar clienta cu parul mai ceva ca Rapunzel a fugit fara sa scoata un leu din buzunar.

O spune, neagra de suparare, coafeza care i-a montat extensii afro- ultima fita in materie de coafuri.

" Prima oara i-am pus in valoare de 400 de lei. A doua oara a sustinut ca isi doreste mult mai multe, asa ca i-am pus o cantitate dubla. Pretul i l-am luat mai mic, fiind clienta mea, m-am gandit sa-i fac o reducere".

Dupa ce a lucrat ore-n sir sa-i faca  bucle de negresa, coafeza a vrut sa o pozeze pentru albumul de prezentare.  S-a lovit insa de un refuz dubios.

"Aceasta este ea, eu fac de obicei poze clientelor dar nu m-a lasat, spunand ca are un iubit foarte gelos, asa ca m-a lasat sa ii fac poze doar cu spatele".

"La un moment dat mi-a spus ca iese la o tigara si a fugit fara sa plateasca".

Dupa ce a spus ca iese la o tigara si nu s-a mai intors, stilista a facut un apel pe internet, prin care-si ruga prietenii virtuali sa o identifice pe cea care a tepuit-o.


"Mie mi-a spus ca o cheama intr-un fel, iar la sfarsit s-a dovedit ca, de fapt, avea alt nume. Am aflat ca foarte multe au patit acelasi lucru pe care l-am patit si eu cu ea. Tipa cu asta se ocupa".

Tanara stilista a facut aseara o plangere la politie. Astazi, dupa ce a vazut ca este cautata in tot mediul virtual, clienta cu buclele de abanos a sunat-o pe coafeza si s-a dus la salon sa-i lase o parte din bani.
Desi a promis ca ii va achita intreaga suma, pagubita nu va renunta la plangere. Vrea ca politistii sa o sanctioneze pe clienta ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si