Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dean Collins (23 de ani) a fost gasit vinovat pentru producerea accidentului in care si-a pierduta viata Joseph Smith, un baietel in varsta de 5 ani. Acesta se afla in masina alaturi de mama, Laura, care statea pe scaunul din dreapta soferului in momentul producerii accidentului.
Din cauza modului periculos de conducere a lui Dean, asa cum au stabilit anchetatorii, masina in care se aflau cei trei a izbit un alt autoturism. In urma impactului, baietelul de 5 ani, care statea pe bancheta din spate, si-a rupt gatul si a murit.

Martorii au declarat ca barbatul conducea cu o viteza excesiva si vorbea la telefon in momentul producerii accidentului.
Laura a a suferit rani la cap si a fost internata la spital.


Mama lui Joseph era de 6 ani intr-o relatie cu Dean cand accidentul s-a produs. Desi fiul ei si-a pierdut viata din vina barbatului, relatia dintre cei doi nu s-a deteriorat.
Ei s-au casatorit la scurt timp dupa producerea accidentului. "Ne-am sustinut reciproc in incercarea de a depasi aceasta tragedie", au spus cei doi soti, potrivit Mirror.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si