Sâmbătă seara, pe data de 30 septembrie 2023, la bordul unei aeronave care a decolat din Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu direcția Milano, Italia, a avut loc nașterea unui băiețel, potrivit informațiilor furnizate luni de agenția ANSA, care citează cotidianul online La Prealpina.

Citește și: VIDEO. Drama prin care a trecut această tânără după ce a spart un banal coș. A suferit o infecție oribilă. „A fost mai rău decât nașterea”

Femeia a intrat în travaliu la bordul aeronavei, atunci când se afla la 10.000 de metri altitudine. Aceasta a adus pe lume un băiețel, perfect sănătos.

Un băiețel s-a născut la 10.000 de metri altitudine. Care este starea de sănătate a micuțului?

La scurt timp după aterizarea avionului pe Aeroportul Internațional Milano-Malpensa, copilul și mama sa au fost transferați de către un echipaj de urgență de la Spitalul Filippo Del Ponte din Varese.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

Pe pistă, o ambulanță a dispus un echipament special pentru transportul nou-născutului.

În aceste momente, starea de sănătate a băiețelului și a mamei sale este stabilă.

Părinții copilului, cu origini asiatice, au cunoștințe în nordul Italiei, notează Agerpres.

Citește și: O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si