Close sidebar
Close sidebar

S-a operat Traian Băsescu? Fostul președinte a încasat 17.500 euro de la o companie internațională de asigurări medicale

Traian Băsescu a încasat peste 17.500 euro de la o casă de asigurare din Londra. Cel mai probabil, banii au fost plătiți pentru o operație pe care fostul șef de stat ar fi suportat-o recent.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Surpriză în declarația de avere a lui Traian Băsescu pentru alegerile europarlamentare. Fostul Președinte al României a încasat în ultimul an suma de 17.715,81 euro de la casa de asigurări BUPA-Londra și ținând cont de valoarea destul de mare, banii au mers probabil către o operație pe care Băsescu ar fi suportat-o. Fostul șef de stat nu a făcut un secret că are o asigurare de sănătate internațională, pe care a folosit-o și pe vremea când era la Cotroceni, pentru a se opera la Viena. Rata anuală plătită la o astfel de asigurare poate ajunge la 1.500 euro anual iar limita de acoperire este de 2 milioane euro pe an.

Citeste si: Mihai Constantinescu, umilit de Traian Băsescu! Evacuat din casa în care locuise 20 de ani, a cerut audiență la primarul de atunci! Ce s-a întâmplat în cabinetul viitorului președinte?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Asigurarea medicală privată la care a apelat Traian Băsescu este cea mai populară din lume și este valabilă pe tot mapamondul. În caz de îmbolnăvire, aceasta se prelungește pe durata vieții, fără penalizări sau excluderi medicale. Cel mai des, aceasta este folosită în tratarea afecțiunilor sau accidentărilor serioase și acoperă spitalizarea, transplantul, protezele, tratamentele oncologice, operațiile complexe sau investigațiile imagistice.

De asemenea, clienții asigurați beneficiază gratuit de serviciul ”second opinion” și de un tratament stomatologic în valoare de 4.000 euro la activarea unei anumite opțiuni.

Traian Băsescu s-a operat de hernie de disc la Viena, în 2006. Atunci s-a și aflat că acesta are o asigurare medicală privată, care i-a și plătit intervenția. ”Eu, după operația de la Viena, am înțeles cât de rău este să nu ai o asigurare de sănătate.

Anual plătesc o asigurare de sănătate la o firmă străină. De ce sistemul nostru nu poate avea asigurări private, dincolo de pachetul minimal?”, se întreba Traian Băsescu la acea vreme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI