Close sidebar
Close sidebar

S-a razbunat cu toporul pentru ca i-a ocupat locul de parcare. Imagini socante surprinse in Targu-Jiu

Imagini socante au fost suprinse de cativa tineri pe o strada din Targu-Jiu. Un barbat de 57 de ani, suparat ca cineva i-a ocupat locul de parcare, s-a pus cu toporul pe parbrizul masinii lasate pe locul lui.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scena s-a petrecut luni la ora 11:00. Un barbat din Tismana, venit la Targu Jiu cu treaba, a parcat masina pe locul unui locatar. Cand si-a vazut locul de parcare ocupat, omul a vazut negru in fata ochilor si s-a inarmat cu un topor, cu care si-a varsat naduful pe autoturism.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cativa tineri au vazut intreaga scena  si au anuntat politia. Pe imaginile surprinse se vede cum ei incearca sa afle care este motivul pentru care barbatul "taie" parbrizul, insa acesta isi vede de "treaba", dupa ce pare, mai intai, ca vrea sa ii alerge cu toporul.

Sursa: Cancan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI