Close sidebar
Close sidebar

S-a saturat de incompetenta autoritatilor! Un tanar a iesit la reparat sosele si astupat de gropi!

In mediul virtual, circula cateva fotografii cu un barbat din judetul Constanta care s-a apucat sa astupe gropile de pe sosea. Imaginile au devenit virale si internauti il felicita pe tanar pentru initiativa lui.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat din Constanta s-a saturat de incompetenta autoritatilor si a  decis sa repare singur gropile de pe sosele. Astfel, tanarul a luat mistria si galeata de ciment si s-a pus pe treaba.

Inforbraila.ro a publicat cateva fotografii cu el pe site in timp ce astupa cu atentie gropile din drum. Multi internauti l-au felicitat pe barbat, altii au facut cateva glume cand l-au vazut.


“Ahaaaaa……dosar penaaaallll, sigur nu are autorizatie:)”, “Bravo lui respect”, Sa nu te alegi cu dosar penal. Nu ai fi primul”, “Autorizatie de constructie, plan arhitectural, aviz de urbanism, omolagare rutiera, cadastru,intabulare, carte funciara, licitatie aprobata are?”, “Daca ei nu sunt in stare sa ne creeze conditii ni le creem singuri asta inseamna Romanul muncitor si cu bun simt respect”, “Oamenii aceştia trebuie respectaţi !!!”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI