Close sidebar
Close sidebar

Incident la secția de votare. S-a tras cu arma

Un poliţist din Gorj a tras accidental cu arma într-o încăpere alăturată secţiei de votare. Nu au existat victime, incidentul având loc înainte de deschiderea urnelor.

Georgiana Balaban,

Un polițist a tras din greșeală cu arma la o secție de votare. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anunţat că, înainte de deschiderea secţiilor de votare, un poliţist din judeţul Gorj a raportat că a tras accidental cu arma din dotare într-o încăpere alăturată secţiei de votare pe care o păzea. Nu au existat victime.

Nu au existat victime în cadrul incidentului de la secția de votare din Gorj

”Un poliţist din judeţul Gorj a raportat faptul că, după preluarea pazei unei secţii de votare, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, alta decât cea în care este amplasată secţia de votare, a executat în mod accidental un foc de armă. Incidentul s-a produs înainte de deschiderea secţiei de vot.

Nu au rezultat decât pagube materiale”, a anunţat, duminică, Monica Dajbog într-o declaraţie de presă.

Secțiile de votare deschise astăzi. [Sursa foto: google]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Cum vor vota cetățenii din localitățile carantinate? Vor mai completa sau nu o declarație pe proprie răspundere?

Citeste si: VIDEO- Alegeri Parlamentare 2020. Zeci de mii de români din diaspora au votat deja

Potrivit acesteia, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ pentru a efectua verificări cu privire la acest incident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI