Close sidebar
Close sidebar

S-au dat bani gratis de la bancomate din cauza unei erori. Oamenii au format cozi uriașe la ATM și au plecat cu 1.000 de euro cash!

Bancomatele au luat-o razna într-o țară europeană unde locuiesc și muncesc sute de mii de români. Celebra Bank of Ireland a raportat marți o eroare de sistem și le-a permis oamenilor să retragă sume mari de la bancomate fără să aibă banii în conturi sau fără să se scadă din conturi dacă îi aveau!

Sorin Negru,

Bancomatele au luat-o razna la Bank of Ireland

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii au stat la coadă în fața bancomatelor Băncii Irlandei, marți, după ce o defecțiune a sistemului părea să le permită clienților să retragă bani fără a le afecta soldul.

Banca Irlandei a declarat pentru presă că „volumul tranzacțiilor efectuate marți seara nu reprezintă o proporție semnificativă din volumul total al tranzacțiilor noastre într-o zi medie”.

Gardaí (poliția irlandeză) a declarat pentru BBC că au fost informați despre un „volum neobișnuit de activitate” la unele bancomate din țară, inclusiv despre „probleme legate de anumite instituții financiare”. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Polițiștii au declarat pentru The Irish Times că s-au concentrat pe patrularea bancomatelor unde „siguranța publică” și „ordinea publică” erau motive de îngrijorare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI