Close sidebar
Close sidebar

Sa fie adevarat? Un crocodil de noua metri lungime a fost zarit in Australia! E cat un dinozaur!

O noua legenda despre un "monstru" al mlastinilor este la un pas sa prinda viata. Locatia de data aceasta este North Queensland din Australia, acolo unde niste localnici sustin ca au dat nas in nas cu un crocodil urias.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Papanine Patterson, un localnic din zona, spune ca el si unchiul sau au vazut in mlastina un crocodil de noua metri. Acest lucru pare extrem de posibil, avand in vedere ca in zona respectiva au fost prinsi crocodili cu marimi impresionante, cel mai mare fiind Cassius, un crocodis de 5,48 de metri si care traieste in captivitate.

Povestea celor doi oameni urmeaza sa fie cercetata de catre doi celebri vanatori de crocodili din Queensland, sotii Michaela si Mick Johnston. Ei sunt cei care il cresc pe Cassius, cel mai mare crocodil aflat in captivitate si care a intrat in cartea recordurilor.

Cassius are 113 ani, 5,48 de metri lungime si este atractia principala a rezervatiei din Queensland, Australia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI