Imaginile sunt filmate in sectia de Gastroenterologie, unde greata nu trece cu pastile, ci cu investitii serioase! Desi aici ajung, la nevoie, oameni din mai multe localitati ale Oasului, locul pare abandonat!

UITAT DE AUTORITATI?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anul trecut, pe vremea asta, Spitalul Orasenesc Negresti-Oas se afla pe lista unitatilor medicale cu nereguli grave, intocmita de Ministerul Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor... Si acolo a ramas, neschimbat, pana azi!

"Cladirea spitalului vechi este o cladire data in folosinta in 1956, cladire in care nu au fost efectuate lucrari de reparatii capitale in ultimii 15 ani. Lucrarile necesare vor fi efectuate in anul 2017, atat pe sectia "Gastroenterologie", cat si pe sectia "Obstetrica-Ginecologie. Mentionam ca in 2016 a fost depusa  o solicitare pentru includerea acestei cladiri in lista investitiilor derulate prin Compania Nationala de Investitii", se arata intr-un comunicat de presa dat de conducerea spitalului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si