Incredibila este reactia acestei vanzatoare, in momentul in care inspectorii ANPC o trag la raspundere! Mai mult de atat recunoaste ca nici macar dumneaei nu si-ar lasa copiii sa se joace cu gelatina colorata, fara niciun fel de indicatie pe ambalaj.

"Asta nu stiu ce reprezinta. Este o gelatina, nu stiu ce este", recunoaste femeia.

Fie nu realizeaza pericolul, fie se scuza ca si ei la radul lor cumpara produse despre care nu stiu nimic, din depozite.
Comerciantii din piete au tarabele doldora de jucarii fara nicio indicatie pe cutie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Nu este tradus avertismentul in limba romana. La momentul acesta, asa cum sunt ele, nu pot fi puse pe piata!”, a declarat Adriana Capota, comisar la Protectia Consumatorilor din Bucuresti.

Trebuie sa cunosti cel putin o limba straina ca sa intelegi ce scrie pe jucarii. Grav este ca unele componente pot contine substante periculoase care provoaca reactii alergice severe.

Sunt 20 de magazine si mai multe unitati care vand in sistem en-gros.
Sunt si acelea verificate. Din primele date sunt multe produse care vor fi retrase de la vanzare”, a declarat Cristian Zarescu, puratorul de cuvand al Primariei Sectorului 4.Nu mergeti pe incredere! Verificati cu atentie etichetele! Asta ne sfatuiesc autoritatile! Spiritul sabatorilor pare sa-i fi coplesit de tot pe comerciantii care in goana dupa bani, au uitat complet de sanatatea copiilor nostri pe care o pun in pericol!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si