In articol:
- Salată de varză proaspătă. Ingrediente:
- Salată de varză proaspătă. Mod de preparare:
- Varză a la Cluj. Rețetă delicioasă din inima României
- Varză a la Cluj. Ingrediente necesare:
Salată de varză proaspătă. Ingrediente:
200 g varză
un morcov
un castravete
doi căței de usturoi
două linguri ulei
o lingură suc de lămâie
două lingurițe sos de soia
piper
Citeste si: Varza de Bruxelles: Adevărul despre această legumă pe care niciun medic nu îl spune
Salată de varză proaspătă. Mod de preparare:
Se taie varza mărunt cu un cuțit sau cu ajutorul unui robot de bucătărie. Castravetele și morcovul îl dăm prin răzătoare. Într-un bol separat, turnăm sosul de soia.
Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro
Citeste si: Ciorbă rădăuțeană. Rețeta originală din 1970- Cum a fost inventată de o bucătăreasă din Rădăuți
Merge excelent cu fripturi de porc, pui, vită sau alături de tocănițe sau mâncare de cartofi.
Varză a la Cluj. Rețetă delicioasă din inima României
Varză a la Cluj este preparatul care te face să te îndăgostești de gustul Ardealului.
Citeste si: Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!
Varză a la Cluj este un preparat tradiţional, specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să înveţe să-l facă. Este delicios şi se face foarte repede. În 50 de minute ai o Varză a la Cluj delicioasă, numai bună de mâncat.
Citeste si: Ciorbă de potroace. Rețetă tradițională românească
Varză a la Cluj. Ingrediente necesare:
- 500 g carne tocata, amestec de vita si porc
- 150 g orez
- 100 ml bulion de rosii
- 100 g smântâna
- 2 cepe
- ulei
- sare, piper
- 750 g varza murata taiata marunt