Close sidebar
Close sidebar

Salată de varză proaspătă. Secretul pentru cea mai sănătoasă garnitură pentur friptură

Salata de varză proaspătă este delicioasă și merge alături de multe feluri de fripturi și mâncăruri. Dar iată câteva dintre secretele ei!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Salată de varză proaspătă. Ingrediente:

200 g varză
un morcov
un castravete
doi căței de usturoi
două linguri ulei
o lingură suc de lămâie
două lingurițe sos de soia
piper negru

Citeste si: Varza de Bruxelles: Adevărul despre această legumă pe care niciun medic nu îl spune

Salată de varză proaspătă. Mod de preparare:

Se taie varza mărunt cu un cuțit sau cu ajutorul unui robot de bucătărie. Castravetele și morcovul îl dăm prin răzătoare. Într-un bol separat, turnăm sosul de soia.

Adăugăm untul topit, sucul de lămâie, usturoiul zdrobit, piperul negru, sarea și amestecăm bine. La final, adăugăm legumele și amestecăm.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ciorbă rădăuțeană. Rețeta originală din 1970- Cum a fost inventată de o bucătăreasă din Rădăuți

Merge excelent cu fripturi de porc, pui, vită sau alături de tocănițe sau mâncare de cartofi. 

Varză a la Cluj. Rețetă delicioasă din inima României

Varză a la Cluj este preparatul care te face să te îndăgostești de gustul Ardealului.

Citeste si: Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!

Varză a la Cluj  este un preparat tradiţional, specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să înveţe să-l facă. Este delicios şi se face foarte repede. În 50 de minute ai o Varză a la Cluj delicioasă, numai bună de mâncat.

Iată rețeta pas cu pas!

Citeste si: Ciorbă de potroace. Rețetă tradițională românească

Varză a la Cluj. Ingrediente necesare:

- 500 g carne tocata, amestec de vita si porc
- 150 g orez
- 100 ml bulion de rosii
- 100 g smântâna
- 2 cepe
- ulei
- sare, piper
- 750 g varza murata taiata marunt

VEZI AICI CUM SE PREPARĂ

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI