Investiţii estimate la aproximativ un miliard de euro în proiecte de anvergură, de birouri, retail, rezidenţial şi hoteluri, sunt în execuţie sau urmează să fie lansate în zona de Nord a Capitalei. Potrivit unei analize a Bucharest Real Estate Club, zonele Pipera Sud şi Barbu Văcărescu urmează să intre într-o nouă etapă de dezvoltare. Analiştii vorbesc despre Hubul Metropolitan de Nord al Bucureştiului care, paradoxal, va avea “capitala” în Pipera Sud.

Asta deşi zona are o infrastructură rutieră perimată, transportul public nu este oprimizat, iar pentru moment, planurile de modernizare ale autorităţilor nu au un termen de finalizare concret.

Patru dezvoltatori cu tradiţie la nivel modial anunţă proiecte de sute de milioane de euro în zona de Nord a Capitalei. Globalworth, cel mai mare proprietar de spaţii de birouri din România, fondul de investiţii sud african Nepi Rockcastle, multinaţionala suedeză Skanska şi One United Properties, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatorii imobiliari de produse rezidenţiale premium, sunt principalele nume care au planuri serioase pentru zona de Nord a Bucureştiului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Compania suedeză Skanska, parteneră de afaceri pe plan naţional cu Ikea, a început lucrările la un proiect care, odată finalizat, va lărgi piaţa de birouri din zonă cu încă 40.000 de metri pătraţi. Complexul Equilibrum de pe strada Gara Herăstrău înseamnă într-o primă fază 20.800 de metri pătraţi. Skanska a alocat deja 37 milioane de euro, întreg complexul urmând să totalizeze o suprafaţă de 40.700 de metri pătraţi. 

Cât costă cazarea - CITEŞTE CONTINUAREA PE libertatea.ro/salvatipipera
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si