O zonă care este, pe cât de sălbatică, pe-atât de spectaculoasă, și destul de puțin  cunoscută, cu locuri de legendă care ni se dezvăluie odată ce urcăm pe Valea Slănicului, către salba de monumente naturale din nordul județului Buzău.

Aici, sublimul munților de sare, misterul Focului Viu și povestea lacului Mocearu fac din cununa Subcarpaților un colț de Românie cu adevărat pitorească.

George si Andreea ne poftesc să descoperim tainele pescuitului pe lacul Mocearu

George si Andreea nu au cum sa nu poposească în una dintre cele mai liniștitoare cabane, situate chiar lângă lacul cu același nume, care îmbie la relaxare și răsfăț culinar desăvârșit, acolo unde vom gasi unele dintre cele mai savuroase preparate care alcătuiesc un ospăț buzoian de poveste. Și, asa cum vom descoperi, nu există bucate mai bune decât acelea făcute după taine de demult, cu ingrediente proaspete și sănătoase, pe care nu toti au șansa să le vada cum prind formă și gust. Ca să fie o bucurie pentru toți, îmbinăm pescuitul și plimbarea până ce gazdele calatorilor nostri pregatesc ospatul. George si Andreea ne poftesc să descoperim tainele pescuitului pe lacul Mocearu. Locul acesta, de o sălbăticie atât de frumoasă, parcă îți taie respirația. Apa cristalină, vegetația ca-n Deltă, insulele plutitoare și pădurea care îmbracă luciul de apă în nenumărate culori te fac să vrei să rămâi. Frumusețea locului a cucerit generații întregi de localnici și călători deopotrivă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Efectele secundare sunt serioase"

Citeste si: Cod galben de ninsori în România

Pentru ca experiența să fie cu adevărat completă, ne vom relaxa, prin intermediul “ROventura”, așa cum se cade, la munte, în ciubărul cu apă fierbinte.

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 15:00 puteți urmări emisiunea

Nu ratați sâmbăta aceasta, o incursiune feerică ce se va lipi de sufletele noastre, pe Valea Slănicului buzoian și până la lacul Mocearu, începând cu ora 15:00, în “ROventura”, alaturi de George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si