Close sidebar
Close sidebar

Sâmbătă, de la ora 14:45, în “ROventura”, Incursiune de poveste, in inima Maramureșului, la Vișeu de Sus

Emisiunea de călătorii “ROventura” ne invită sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, la Kanal D, să călătorim la Vișeu de Sus, una dintre cele mai cosmopolite comunități din țară.

Alis Pop,

[Sursa foto: BLC Media]

DISTRIBUIE
acest articol

Diferite etnii s-au perindat, de-a lungul timpului, pe meleagurile acestea, contribuind la dezvoltarea aşezării.  Alături de roventurieni călătorim în inima Munților Maramureșului, la Vișeu de Sus, care a cunoscut o fantastică înflorire economică după 1770, dezvoltare ale cărei urme se mai pot vedea încă și astăzi, atât pe străzi, cât şi în muzee.

[Sursa foto: BLC Media]

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura”, ne invită să cunoaștem, prin intermediul emisiunii, istoria acestei comunități cosmopolite și pitorescul naturii.  

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

[Sursa foto: BLC Media]

Tot sâmbătă îi vom cunoaște și pe cei care ne vor însoți pe munte și care contribuie, din plin, la păstrarea acestei bogăţii culturale ce a dus faima Maramureșului în lume. Generoasă în tradiții, folclor și patrimoniu natural, așezarea aceasta își merită locul în inima Maramureșului istoric.

[Sursa foto: BLC Media]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI